Menüü

Lapseootuse pildid rabas

Veel enne, kui ilmad täitsa sügiseseks läksid, oli mul ühe toreda paariga plaanis üks imeline päikesetõusu fotosessioon rabas. Seekord siis Karika ja Tarmo lapseootuse jäädvustamiseks. (Eelmise päikesetõusu ajal tehtud fotosessiooni kohta võite lugeda siit)

Ilm oli sel hommikul tegelikult väga jahe. Kohe nii jahe, et ma ise käisin varahommikul (kui tore, et Prisma kell 4 hommikul veel lahti on 😀 ) poest läbi ja ostin endale meriinoriided ja sokid. Muidugi ma kipun unustama, et fotograafi töö on nii liikuv, et harva hakkab külm ja seekordki, mul oli sessi lõppedeks pigem palav, kui külm 😀 Aga kell 4 hommikul, soojast voodist tõustes ja kargesse õhku jõudes, tundus küll nagu talv oleks juba käes 😀

Külmade ilmadega ilupiltide tegemine on veidi teistmoodi, kui tavassessioonid. Kuna riietus ei ole ilmale vastav, siis lisaks pildistamisele ja inimeste juhendamisele on mul lisaülesanne jälgida, et pildistatavad tunneksid end mugavalt ja hästi. Ükski pilt ei tohiks kunagi tulla inimeste tervise või heaolu arvelt. Seega on hästi oluline selliste sesside jaoks leida õige rütm, mis võimaldaks piisavalt palju pause, et kõigil osapooltel oleks soe ja mõnus, kuid samas saaksime kõik vajalikud pildid tehtud (eriti kriitiline on see päikeseloojangu- või tõusuga, mil valgus muutub iga minutiga).

Klarikaga kohapeal vesteldes selgus, et väga külmakartlik ta pole ning leppisime omavahel kokku, et teeme palju pause ning kui ta tunneb, et läheb jahedaks, siis ta ütleb seda. Tarmost sai ametlik soojendustiim – tema tõi kaadrite vahepeal Klarikale termosega teed ja jope selga 🙂

Kokkuvõttes olime rabas paar tundi ja selle aja jooksul saime kaadrisse väga palju imekauneid pilte. Minu tänud Klarikale ja Tarmole suurepärase koostöö ja võrratu seltskonna eest, sel kargel poolsügisesel hommikupoolikul:) Mul oli teiega ütlemata tore!

Fotosessioonil kasutatud kleidid on pärit Kaunis Kleit kleidilaenutusest.

Päikesetõus Viru rabas. Lapseootuse fotosessioon.
Päikesetõus Viru rabas. Lapseootuse fotosessioon.
Päikesetõus Viru rabas. Lapseootuse fotosessioon.
Päikesetõus Viru rabas. Lapseootuse fotosessioon.
Päikesetõus Viru rabas.
Päikesetõus Viru rabas.
Päikesetõus Viru rabas. Lapseootuse fotosessioon. Sinine kleit.
Fotosessioon Viru raba mülgaste vahel. Sinine kleit.
Fotosessioon Viru raba metsas. Sinine kleit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

liitu uudiskirjaga