Menüü

Perepildid Tabasalu rannas

Kuukene tagasi ühel erakordselt eredal ja päikselisel päeval seadsin sammud Tabasalu ranna poole, et pildistada Riina pere. Riina on üks ülimalt vahva ja aktiivne kolme lapse ema, kes annab koolitusi ja peab ka väga huvitavat blogi liikumise ja liikumismustrite teemal. Ma pole päris kindel, kuidas ta seda kõike jõuab, aga ta annab mulle palju innustust ja lootust, et kolme(nelja) väikese lapse kõrvalt on võimalik tegeleda süvitsi ka oma isiklike huvide ja enesearendusega ja seda kõike nii, et lapsed ka tunneksid end jätkuvalt hoitult ja armastatult 🙂  

Igatahes, eelmise aasta sügisel oli mul rõõm jäädvustada tema vanima poja koolimineku pidu ja mulle jäi väga hinge see, kui armas ja lähedane pere tal on. Nii, et mul oli väga hea meel, kui ta mulle kuu aega tagasi kirjutas, et neil on perelisa oodata ja nad tahaksid seda jäädvustada.  Fotograafina pole suuremat au ega komplimenti, kui pered, kes soovivad tulla tagasi su juurde pildistama. 

Fotosessioon toimus sedapuhku siis Tabasalu rannas. Oli keskpäevane aeg ja lauspäike, mis koos väikeste lastega ei ole just ideaalne kombinatsioon pildistamiseks. Aga elu pakub harva ideaalseid olusid. Tihti tulebki lihtsalt osata kohapeal oma plaane ümber mõelda ja kohendada strateegiaid, et saada kätte see, mida vaja. Kui lapsed ei kannata kiirustamist, siis anname neile aega ja õhku. Kui nad ei soovi poseerimist, siis püüamegi kaadrisse neid ehedaid momente lapsevanema ja lapse vahel – neid kriimustatuid põlvi ja nutuseid silmi; neid peidetud naeratusi, kui nad emme/issi kaisus on. Ja olgem ausad – need ongi need pildid, mida lapsevanemana kinni püüda  ja talletada tahad. 

Siin on mõned pildid sellest sessioonist. Aitäh Riina perele jätkuva usalduse eest ja minu poolt suurimad õnnesoovid teile. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

liitu uudiskirjaga