Menüü

Kevadine peresessioon

Pere õitsevate kevadiste tulpidega

Anni ja tema pere jõudsid minu juurde kevade alguses, kui loodus oli just hakanud rohelisemaks minema. Nad said endale pisipoja sünni puhul kingituseks peresessiooni kinkekaardi ning soovisid sessiooni teha siis, kui poja saab aastaseks.

Siinkohal peaks vast mainima, et jah, tõepoolest saab minu käest ka kinkekaarte! Sest miks kinkida asju, kui saab kinkida elukestvaid mälestusi, eksole? 🙂 Kinkekaardi saab soetadada vabalt valitud väärtuses – tutvu kodulehel olevate pakettidega ning kui on soov kindel, siis võta minuga julgelt ühendust! )

Esialge fotosessioon oli plaanitud aprilli algusesse, aga koroonast tingitult tõttu lükkasime selle kuu võrra edasi ning eriolukorra lõppedes leidsimegi ühe toreda poolvihmase päeva, mil külastada mu absoluutset lemmikut paika – Tallinna Botaanikaaeda. Imeilus koht, kus iga päev on midagi uut avastada ja imetleda – kus võib käia lausa mitu päeva järjest ja mitte kunagi ei saa samasuguseid pilte 🙂 Lisaks on Botaanikaaia puhul sea hea lisahüve, et kahtlase ilma korral (mida sel päeval ka lubati) on seal alati võimalus teha pilte ka sees.

Vihma igatahes ei tulnud ning õues oli tohutult palju õitsevaid tulpe ning (mu isiklikke lemmikuid) võililli, mida sai nii maitstud, korjatud kui külvatud (õigem oleks vist öelda, et nende abil sai nii mõnigi salajane soov lendu lastud) 😀 Ning sellise kevadkirevuse saatel me oma fotosessiooni ka läbi viisime.

Lisaks perepiltidele teen peresesside ajal alati ka eraldi pildid lapsevanematest, lastest ja kindlasti saab albumisse lisatud ka mõni paaripilt emast-isast. Need paaripildid on nii toredaks võimaluseks lapsevanematele hingata korraks rahulikult sisse, astuda oma igapäevamelust välja ja olla hetkes. Tihti on tegu emade ja isadega, kelle telefon on oma armsate laste pilte täis, kuid kellel pole ammu olnud mahti teha mõni pilt neist endist kahekesi (tean seda ka omast käest 😀 ). Seega paaripildid on minu jaoks alati erilise tähelepanu all ning nii tore on näha seda, kuivõrd olulised need pildid on ka lapsevanematele endile. Seekord leidsime paaripiltide tegemiseks imeilusa männiokstega raamitud paigakese, mis sobis sinna olustikku ideaalselt ja sai ühtlasi ka üheks minu lemmikpildiks sellest sessioonist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

liitu uudiskirjaga