Menüü

Fotosessioon vihmas

Õues pildistamise puhul ei tea kunagi ette ennustada, milline saab ilm konkreetsel päeval olema. Ütlen ausalt, et mul on sellel suve/sügishooajal ilmaga väga vedanud ning isegi vihmaste hommikute puhul on sessiooni ajaks vihm üle jäänud.

Augusti lõpus oli mul plaanitud üks perefotosessioon Botaanika aias. Päev enne oli selge, et ilm tuleb vähem või rohkem vihmane ning sadu ei lakka ka fotosessiooni toimumise ajaks. Sellisteks puhkudeks pakun ma perele alati kahte varianti – kas teeme väiksema vihmaga fotosessiooni ära või siis liigutame sessiooni aega (kas kellaaega või päeva või mõlemat). Mind ennast vihm ei morjenda, sest mu varustus on väiksema vihma jaoks sobilik ning päris suhkrust ma tehtud pole (lisaks jääb väike vihmasabin piltidel väga äge) 😀 Samas on oluline see, et pere ise end hästi tunneks, sest igasugune ebamugavus kumab muidu läbi ka piltidelt. Eriti kehtib see lastega pildistamise puhul, sest täiskasvanud suudavad vajadusel vast ka halva mängu juures head nägu teha, aga lapsed oma tegelikke tundeid ei peida 😀 Ning iga eduka perefotosessiooni võtmeks on õnnelikud lapsed 🙂 Seega tuleb teha mida vaja, et lapsed oleks rahul.

Igatahes selgus, et see pere ei olnud ka suhkrust tehtud 😀 Ning kuigi ilm ei olnud just ideaalne, siis saime väga lühikese ajaga vajalikud pildid kõik tehtud. Viimase osa sessioonist tegime Palmimajas sees, sest õues läks juba liiga märjaks 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

liitu uudiskirjaga