Menüü

Hommikune peresessioon metsas

See sessioon toimus täpselt 1 kuu tagasi, mis tähendab seda, et tööde kuhi on minust jagu saanud ning pean juba ette vabandama, et arvatavasti teiste sessioonide töötlemisega läheb ootatust veidi rohkem aega. Suvel sai paar nädalat oma perele aega võetud ja siis ma pildistasin, aga sessioone ei töödelnud. Nüüd teen jälle usinalt tööd ja loodan järgmiste sesside albumid üsna peatselt peredele ära saata.

Aga tagasi selle sessiooni juurde 🙂 Meigridi ja Tõnu perega tegime fotosessiooni ühel varahommikusel ajal. Kohaks valisime männimetsa, sest selgus, et pereisale männimetsad väga meeldivad 🙂 Mul oli selle üle ainult hea meel, sest Eesti männimetsades on nii palju avastamata ilu ning ma väga loodan, et suudan oma piltidega ka teistele näidata, kui unikaalseid pilte saab stuudiost väljas, meie endi koduste metsade vahel:)

Meigridi ja Tõnu peres kasvab on 3 imeilusat haldjalikku tütart, kelle kaadrisse tabamine osutus väga vahvaks väljakutseks 😀 Kokku müttasime metsas 2h ja tulemus on selline:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

liitu uudiskirjaga